Kjøpsvilkår

Bela Forlag følger Forbrukertilsynets retningslinjer for netthandel som beskrevet i punktene nedenfor:

  1.  Innbundet bok Rebeller er på 460 sider, veier () gram og er i A5 format. For ytterligere beskrivelse se under fanen om boken. E-bok versjonen er i epub3 format og er dynamisk tilpasset nettbrett som Apple Ipad og Amazon Kindle.
  2. Bela forlag er selger av boken og kontaktinformasjon, organisasjonsnummer og e-post adresse er beskrevet nederst på nettsidene.
  3. Innbundet bok og e-bok sin pris er 379,- eksklusive merverdiavgift. Dette er brutto pris siden det ikke er merverdiavgift på bøker til sluttbruker. I tillegg kommer frakt på kr 49,- som er fast for hele Norge. Boken leveres av Bring til postkasse.
  4. Betaling er med Vipps hvor kjøper deler brukerinformasjon i kjøpsøyeblikket. Kjøper skal legge enn navn, adresse og e-post. Navn og adresse trenger vi for å sende boken til riktig person og e-post for å sende kvittering for kjøpet. Informasjonen blir ikke lagret på nettsiden.
  5. Levering av bok er i henhold til normal postgang for Bring, som vil si 2-3 dager. Pakken kan spores via Bring. Pakker som ikke kan leveres i postkassen sendes til postkontor/post i butikk for henting.
  6. Bela forlag tilbyr 14 dagers åpent kjøp. Hvis kjøper ønsker å returnere boken må kjøper betale returkostnaden. Oppgjør for returvarer er med Vipps så kjøper må legge ved mobilnummer.
  7. Kjøper kan angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Kjøper må gi selger melding skriftlig via e-post til vbs@belaforlag.no innen 14 dager etter at kjøper har kjøpt boken. Dersom fristen for angrerett ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

  8. Hvis det foreligger mangel ved varen, skader på boken under transport eller lignende, så må kjøper innen rimelig tid gi selger skriftlig melding via e-post til vbs@belaforlag.no om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen har en mangel, og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøper velge mellom retting og omlevering, få hele kjøpesummen tilbake eller kreve prisavslag. Retting og omlevering skal skje innen rimelig tid. Bela Forlag følger reglene i forbrukskjøpsloven kapittel 6.

  9. Klager rettes til selger innen rimelig tid jmf. punkt 7 og 8 ovenfor. Partene skal prøve å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøper ta kontakt med forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23400600 eller www.forbrukertilsynet.no.